Gending Iringan Parhagyan Temanten


SUSUNAN URUTAN GENDING KANGGE NGIRINGI PAHARGYAN TEMANTEN :


Manguyu-nguyu : Gd. Angun -Angun Pl.Br


Pambicara maosaken rancangan lampah :     Ktw. Mijil Wigaringtyas Pl.6

Penganten putrimijil saking patenggan : Ktw. Puspawarna Sl. My

Bidaling utusan methuk penganten kakung :  Ldr. Kapang-Kapang Pl.6

Praptaning penganten kakung :   Ldr. Wilujeng Pl. Br

Temu Panggih :

  1. Kodhok Ngorek
  2. Ktw. Larasmaya Pl. Br

Tatacara krobongan : Ldr. Sriwidada Pl.Br

Besan rawuh mertuwi :  Ldr. Tirtakencana Pl.6

Kacar Kucur : Ktw. Tumadhah Pl.6

Tatacara sungkeman/ngabekti :  Ldr.  Mugi Rahayu Pl.Br

Ldr. MugiRahayu Sl.Myr

Pambahargya : Kebo Giro Pl.Br,

Kirab I mampahipun medal :  Ktw. Langengita Srinarendra Pl.Br

Wekdal penganten gantos pengagem : Ktw. Ibu Pertiwi Pl.6

Kirab II :

  1. Kirab wangsul lumebet :  Ktw. Subakastawa Pl.6
  2. Medal/munduripun cucuk lampah :  Ayak-Ayakan Sl.My

Purnaning pahargyan :

  1. Ldr. Tedhak Saking Pl. Br
  2. Ldr. Tedhak Saking Pl.Br ( Inst)
  3. Ldr. Gleyong Pl.6

Pahargyan ngunduh mantu :

  1. Ktw. Boyong Basuki Pl. Br
  2. Ktw. Boyong Basuki  (link alternatif)
  3. Ldr. Srikaton Sl.My

Mugi saget biyantu kangge sedaya kemawon

Sabdha Pandhita Ratu Tan Kena Wola-Wali

About these ads

Tentang sukobudoyo

Berbicara apa adanya.. Menyukai budaya jawa

Posted on 17 September 2012, in Uncategorized. Bookmark the permalink. 11 Komentar.

  1. Nyuwun Sewu Mas..
    Badhe ngunduh gendhingipun..
    Ampun Duka menawi langsung ngunduh,,,

  2. Sumangga Mbah..
    Menika kangge kitha sedaya ingkang taksih remen budaya jawi kok,,

  3. ragiel condrowongso

    matur sembah nuwun mas gendhing2-ipun, mangga sami2 nguru-uri kabudayan jawi

  4. Sami2 mas, menika kangge kita sadaya….

  5. Sanget memban kawulo engkang badhe gadhah hajat

  6. suwaspodo seni mihardjo

    badhe ndherek ngarsip.

  7. Sumangga. Ananging, panyuwun kula, mugi mboten dipunkomersilaken. Nuwun
    SukoBudoyo

  8. nyuwun sewu niki deneng link downloadipun mboten saget nggih…

  9. Ingkang pundi, nggih? Sedaya saget dipundownload, kecuali ingkang kasimpen wonten Zshare. Ananging wonten link ingkang sanesipun, tho? Salam budaya.

  10. Kulo nuwun….
    mugi keparengna kula ndherek nyuwun download gendhingipun.
    matur nuwun…

  11. mijil wigaringtyas link invalid masg,,

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: