Album Koes Plus


     

Koes Plus iku sawijining grup musik Indonésia sing dibentuk ing taun 1969 minangka terusan saka grup Koes Bersaudara. Grup musik sing misuwur ing dasawarsa 1970-an iki kerep dianggep minangka pelopor musik pop lan rock ‘n roll ing Indonésia. Nganti saiki, grup musik iki kadhangkala isih tampil ing pentas musik nembangaké lagu-lagu lawasé, senadyan anggotané mung kari loro (Yon lan Murry) sing aktif.

Lagu-laguné akèh ditembangaké déning pemusik liya kanthi aransemen anyar. Minangka contoné, Lex’s Trio gawé album sing khusus nembangaké manèh lagu-lagu Koes Plus, Cintamu T’lah Berlalu sing uga ditembangaké manèh déning Chrisye, sarta Manis dan Sayang sing ditembangaké déning Kahitna.

[Audio http://dc141.4shared.com/download/bKBfsBZY/indonesian_song-koes_plus_-_bu.mp3 ]

  1. Andaikan Kau Datang
  2. Ayah & Ibu
  3. Buat Apa Susah
  4. Dara Manisku
  5. Hatiku Beku
  6. Ndoro Bei
  7. Pak Tani
  8. Pring Gading
  9. Sorak Sorgung
  10. Bunder2
  11. Ela Elo
  12. Ojo Podo Nelongso
  13. Tul Djaenak
  14. Kolang-Kaling
  15. Sajoer Asem

About sukobudoyo

Berbicara apa adanya.. Menyukai budaya jawa

Posted on 27 Agustus 2012, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Tinggalkan komentar.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: