Film Bocah Cilik Tahun 30-40an


Sinten ingkang taksih seneng nonton filem? Panci filem menika mboten wonten matinipun.. wonten Shaun the Sheep, Songgo Rubuh, Upin Ipin, Spongebob Squarepants, Betty Boop, lan liya-liyane. Ing postingan menika, kula badhe mbagi file2 filem anak2 jaman mbiyen. Sanadyan Film hitam putih nanging taksih apik….

Sumangga sami nonton….

*Betty Boop

*Popeye

Silahkan Nostalgia….

 

About sukobudoyo

Berbicara apa adanya.. Menyukai budaya jawa

Posted on 23 September 2012, in Tokoh. Bookmark the permalink. Tinggalkan komentar.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: