Haris Senopatie – Lungiting Asmoro


Haris Senopati dengan beberapa lagu seperti Lungiting Asmoro, Nagih Janji, Atiku Kasmaran. Untuk memenuhi request dari pecinta lagu Haris Senopati.

Beberapa lagu Lungiting Asmoro dapat dilihat Di Sini

About sukobudoyo

Berbicara apa adanya.. Menyukai budaya jawa

Posted on 26 September 2012, in Budaya Jawa, Campursari, Haris Senopati, Kroncong. Bookmark the permalink. 3 Komentar.

  1. menopo saget kulo nyuwun lyryk lagu LUNGITING ASMORO ? sebab kulo kepengen sanget nglagokaken lagu meniko.

  2. Seprene nggonku ngenteni janji
    Iki prasetyaning ati
    Kadung tresna mring sliramu duh cah ayu
    Ra eling dina lan wektu

    Ning ati katon ra bisa ilang saya suwe saya ra karuan
    Snadyan mung tansah anggadhang aku samar yen sliramu ra kelingan

    Wong ayu tak anti-anti
    Ja pijer semaya wae
    Aku tresna karo kowe. . .

    Tegane atimu saya gawe lara iku ra prayoga

    Aku ora bakal mundur. . . .
    Aku ora bakal mlayu. . .
    Yen durung nyanding sliramu
    Ukuraning tresna dudu bandha nanging lungiting asmara..

    Lirik ini menggunakan EYD bahasa jawa yang disempurnakan

  3. mas menawi wonten kulo nyuwun lagune haris senopati ingkang judulipun PANYUWUNKU. Kulo sampung nguber2 mbah google mboten pikantuk😀

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: