Sugeng Rawuh

Sugeng Rawuh ing Blog SukoBudoyo

Selamat Datang, Sugeng Rawuh, Wellcome dan lain-lainnya.

Buat teman, sahabat, kerabat dan siapa saja yang sekiranya sudi mampir melihat situs ini, baik untuk sekedar mengunjungi atau mendengarkan terhadap isi konten ini saya ucapkan banyak terima kasih. Apa yang ada dalam situs ini sengaja saya persembahkan buat kita semua

  1. Ramah Temen nggih priyayi jawi menika…
    Salut kang atas lagu2nya…
    Top Markotop…
    Request lagunya Endank Soekamti kang…
    ————————————————————————–
    Inggih panci priyayi jawi ramah2, menapa malih wonten ngayogyakarta. Nyuwun sewu, badhe nyuwun lagu ingkang punapa?

  2. Ingkang Versi keroncong….
    —————————————————————-
    kadosipun mboten enten… menawi keroncong hetty koes endang.. cobi mangga ndika tindak Endang Soekamti

  3. Maksudipun Hetty K.E…
    ——————————————-
    Niki mawonHetty

  4. Nuwun sanget pak…

  5. gendhing saking tlatah banyumas mboten wonten nggih?maturnuwun sanget sakderengipun

  6. Sudah ada kok… Mungkin anda belum mencarinya. Silahkan masuk Gending Nyamleng 3 – Gending Banyumasan “Ki Nartosabdho”

  7. kulo nyuwun not angka gending banyumasan menawi enten…..

  8. Kang Mas “Wijaya Suko Budoyo”, ngaturaken sembah nuwun engkang tanpo pepindan amargi sa’meniko kulo pun pikantuk Anoman Maneges 7 & 8 lumantar Blogkipun Panjenengan amargi kulo pun angsal 1 s/d 6 kawan taun kepengker duko pun mboten ke’itang nggen kulo mirengne lakon meniko namung kadose tasih nggrundel amargi 7 & 8 dereng wonten …. mingkin pun jodone sa’meniko kolu pun bingah lan lego 100 %, sepindah malih sembah nuwun,…. oh nggeh Kang Mas umpami wonten kulo madosi kang lakonipun Anoman Manembah dalang H. Ki Anom Suroto umpami mboten klentu kulo nate midangetke lumantar kaset sekitar Th 1983-1985.

  9. sungguh bahagia ak bisa mendengarkan ketoprak uri uri kabudayan jawa yang adi luhung,matur suwun….sanget.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Ikuti

Kirimkan setiap pos baru ke Kotak Masuk Anda.