Request MP3 & SumbangsihMu

Para Rawuh ingkang kula kurmati, Mbok bilih panjenengan ngersaaken Video, 3gp, Avi, Mp4, Mp3 lan sanesipun mugi kula suwun nggoleki ing tempat “Papan Nggoleki” ingkang wonten kanan pojok. Menawi dereng ketemu/ketingalan panjenengan saget nulis ing kaca menika, ugi saget ing nomer telepone 085743222677 utawi mawi liwat e-mail  B.sumardiman@yahoo.com lan ugi saget ing email wijayahendy41@yahoo.com

  1. Mas, menawi wonten gending natal instrumental “Gloria”
    Nuwun..

  2. Besok akan saya unggah…. Masih dikaset pita

  3. Badhe nyuwun gending natal malam kudus wonten mboten nggeh?

  4. maksude njenengan gending punapa?
    mungkin ini Rungokake Sikik yen cocok download

  5. mas nyuwun gd.sumedang sl.9
    makasih

  6. Maaf kebetulan saya belum punya, atau sebagai gantinya requets lagu lainnya saja❓ . Terima kasih atas kunjungannya😀

  7. mas ada kliling kutho ngga? kalu belum request yaa🙂

  8. Kliling Kutho lagu menopo nggih🙄 ?

  9. wow, what an excellent presentation! going to follow your site now. thanks so much. lista de emails lista de emails lista de emails lista de emails lista de emails

  10. Maaf mas mengganggu😦.. Bolehkah aku request tentang arti dari sekaten? Dan sekaligus saya request gending sekaten? Maturnuwun

  11. Baiklah Mbak Esti… Akan saya beritahu tetapi lewat postingan.. Ditunggu Nggih postingannya

  12. DJINARGO DJETENG SOETRISNO ST MT

    Matur NUWUN, kangelan goleki, ribet

  13. Hehe.. Menawi wonten ingkang bade dikersaaken nanging dereng wonten sumangga kula aturi request..🙄

  14. Mas menawi kepareng mbok kula nyuwun gending lelayu
    Suwun

  15. Gending lelayu kadosipun wonten. Mangga dicobi gending punika Gending Laler Mengeng – Ldr. Tlutur – Srepeg Tlutur Sl. 9.. Sumangga 3 buah lagu menjadi satu kagem panjenengan🙄🙂

  16. nywun mp3 tarian pejuang (NN) produksi lokananta ..suwun sakderenge

  17. mas nopo panjenengan gadah kumpulan instrumen kados engkang wonten pojok kanan meniko, kulo pados cd mboten saget..mbok bilih sampeyan ngga dah kulo bade nyuwun, damel belajar2 musik tradisional..matur sembahnuwun sak derengipun

  18. mas…..salam kenal… kulo menawi nyuwun lagune nyahni “esuk enjang sore sonten” nuwun.

  19. mas nyuwun sewu, menawi badhe nyuwun lagu saking mbak sunyahni “esuk enjang sore sonten”. kulo tunggu nggih mas. nuwun.

  20. mas minta lagunya anoman obong yang campur sari atau yang lebih klasik lagi. .thanks

  21. Siapa penyanyinya?

  22. Belum ada mas. Nanti kalau ada pasti akan saya posting. Ditunggu ya. Biar lagunya saya tampung dulu.

  23. Dereng gadhah mas. Koleksi Lokananta minim

  24. mas nopo gending engkang gatuk kangge iringan gatotkoco gandrung… nuwun.

  25. Menawi bab gegendingan kangge iringan tari kula dereng fasih, cobi mangke kula padosi ing daftar gending. Ditengga nggih

  26. Biasanipun ada-ada, sampak, sulukan ada-ada (mbalung pakel duh mbok gunung), lajeng bendrong jangkep, terus sampak suwuk.
    Kinanthi Mbalung Pakel :
    mbalung pakel duh mbok gunung
    teja bengkok nginun warih
    sun buwung rabiya kadang
    dadi lok ing wong sabumi
    rejasa kang mimbo warna
    sun temah dadiyo krami

  27. Agus M Rosyidi

    Suko Budoyo kalihan Sukolaras benten nopo sami. Kulo kicalan Sukolaras soalipun

  28. Benten mas.. Suko Budoyo menika terinspirasi Sukolaras.. Sukolaras sampun kehapus dening wordpress, dados sampung ical.. Menawi badhe tindak wonten sukolaras enggal saget dateng Sukoasih taksih pimpinan Bp. Wandi

  29. kulo mados gending bendrong kulon banyumasan nanging dereng kepanggih…

  30. nyuwun pangapunten, punopo wonten kethoprak mataram judule “mayat hidup” yen mboten salah lakone yudas,maya, panglima mahdi, terus al kobra berbau horor… bercerita di museum, terus wonten maling yen diwoco “hadi hin kita bathi” terus mayatipun (si yudas) hidup menakutkan.. hihihi… mungkin bareng karo ketoprak lahir sakjroning hidup,siluman lintah putih… suwun

  31. Ngapunten, Dereng kagungan mas.

  32. mas bisa request mp3 untuk tari puspita. terima kasih sebelumnya

  33. mas,,
    request lancaran Identitas jawa tengah + notasi gerong..

  34. mas nyuwun lagune hr senopati ingkang judule panyuwunku, maturnuwun sak derengipun

  35. Sugeng Dalu Mas Admin
    Istri kulo nate nari Kidang, inggih kagungan kasetipun, nanging sa meniko kasetipun ical, kesingsal duko wonten pundhi.
    Mnawi panjenengan wonten kulo badhe wun Album Bondhan Tani (Cover warna Ijo) Ingkang Wonten Tari Kidang-ipun, Badhe dipun damel iringan tari Kidang.
    Matur suwun sa derenge…

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: